Meistä

Insinööritoimisto Jodec Oy

Insinööritoimisto Jodec Oy on vaativan mekaniikkasuunnittelun sekä teräsrakenne- ja ohutlevysuunnittelun osaaja. Olemme erikoistuneet myös lujuuslaskentaan sekä koneiden ja laitteiden CE-merkintään. 

Palvelemme koko Suomea yksityishenkilöistä aina kansainvälisiin vientiyrityksiin. Toimistomme sijaitsevat Joensuun Tiedepuistossa sekä Mikkelissä, mutta lähdemme asiakkaan luo kauemmaksikin. Tarvittaessa olemme valmiita tekemään suunnittelutyötä myös asiakkaan tiloissa.

Ota yhteyttä ›

Asiantuntijana vuodesta 1997

Jodec aloitti toimintansa metallipajana Toiveskone Oy nimellä vuonna 1997. Pajalla oli omaa tuotekehitystä, ja se valmisti mm. laitteita sahalaitoksiin. Myöhemmin yrityksen toiminta kehittyi mekaniikkasuunnittelua tekeväksi insinööritoimistoksi.

Jodecilla on pitkä kokemus konesuunnittelusta. Sitä edustavat mm. kuljetinratkaisut, lavannostolaitteet, kääntöpöydät, rullaradat, hihnakuljettimet, kappaletavara-automaatiot, huoltotasot, portaat, nostoraudat, kokoonpanojigit, lastauspöydät, konesuojat ja katteet.

Palvelemme myös ohutlevy- ja teräsrakennesuunnittelussa sekä koneturvallisuuden ja lujuuslaskennan saralla.

Palvelumme ›

Vipuvoimaa tuotekehitykseen Business Finlandilta

Insinööritoimisto Jodec Oy on palveluntuottaja Business Finland -innovaatiosetelille, jolla pieni ja keskisuuri yritys voi saada kansainvälisyyteen tähtäävän uuden tuote- tai palveluidean kehitysrahaa 6000 euroa. Meiltä saa apua innovaatiosetelin hakemiseen.

Hae rahoitusta ›

Pika­yhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita