Tervetuloa lukemaan tekniikkablogiamme

13.11.2023

Tervetuloa tekniikkablogin maailmaan

Kuvia projekteista, vinkkejä konepajoille, vinkkejä suunnittelijoille, kuulumisia ja rahan arvoisia vinkkejä juuri sinulle. Tätä kaikkea on luvassa, kun maltat odottaa aina kaksi viikkoa. Se on siis meidän julkaisutahtimme. Haluamme tuoda teille oikeasti hyödyllisiä vinkkejä tekemiseenne viikottain. Me halusimme astua askeleen lähemmäksi meidän asiakkaita ja yhteistyökumppaneita. Niinpä päätimme aloittaa blogin kirjoittamisen ja sisällön tuotannon. Tekeekö muut insinööritoimistot näin? Ei varmasti, mutta me teemme.

Ketä olemme? Me olemme Jodec, Joensuulainen insinööritoimisto, joka ulottaa lonkeronsa ympäri Suomen maan. Olemme olleet alalla vuodesta 1997. Tuolloin toimimme nimellä Toiveskone metallipajana ja teimme paljon omaa tuotekehitystä. Myöhemmin kehityimme mekaniikkasuunnittelua tekeväksi insinööritoimistoksi ja tällä tiellä ollaan. Olemme nähneet alalla vaikka ja mitä. Meillä on pitkä kokemus konesuunnittelusta. Toimintamme voisi jakaa oikeastaan neljään osa-alueeseen, joita ovat kone- ja laitesuunnittelu, ohutlevy- ja teräsrakennesuunnittelu, lujuuslaskenta sekä koneturvallisuus ja CE-merkinnät. Meillä on huippuosaajat jokaiselle osa-alueelle ja pääsette varmasti tutustumaan heihin tulevissa postauksissamme.

Miksi me olemme olemassa? Me uskomme, että mekaniikkasuunnittelu on perusta teknisten ratkaisujen luomiselle, jotka muuttavat maailmaa ja parantavat elämänlaatua. Pyrimme tarjoamaan huippuluokan palveluita, jotka edistävät asiakkaidemme menestystä ja auttavat heitä saavuttamaan teknologiset tavoitteensa. Tavoitteenamme on olla pitkäaikainen kumppani asiakkaillemme tarjoamalla korkeatasoista suunnittelua, joka ylittää odotukset ja luo lisäarvoa heidän liiketoiminnalleen.

Miten toimimme? Lähestymistapamme on asiakaslähtöinen ja kokemuksemme myötä olemme havainneet sen, kuinka tärkeää on osata kuunnella asiakasta ja hänen todellisia haasteita. Työntekijöillämme on vuosikymmenien kokemus alalta ja se näkyy jokaisen tekemisessä. Sormi ei mene suuhun tiukassakaan paikassa, vaan pyrimme aina etsimään ratkaisun, joka hyödyttää asiakasta parhaalla mahdollisella tavalla. Seuraamme myös alamme trendejä ja meidät voikin nähdä viipottamassa alan messuilla ympäri Suomea. Tule muuten rohkeasti nykäisemään hihasta ja juttelemaan. Jos teillä ei juuri nyt ole tarvetta laadukkaille suunnittelupalveluille, niin laadutonta huumoria lupaamme joka tilanteeseen.

Seuraavan viikon aiheena on koneturvallisuus ja CE-merkintä. Tämä on muuten tärkeä aihe sillä CE-merkintä on pakollinen niille tuotteille, joille on määritelty koko EU:ssa voimassaolevat vaatimukset ja joilta merkintää nimenomaisesti edellytetään. CE-merkintä elää tällä hetkellä murrosvaihetta, kun koneturvallisuusdirektiivin korvaa koneasetus, joka tuli voimaan 19.7.2023 ja sitä on sovellettava 14.1.2027 alkaen. Lisää nykyisestä koneturvallisuusdirektiivistä voit lukea Tukesin sivuilta.

Ota seurantaan sosiaalisen median kanavamme, johon tulemme ilmoittamaan aina uuden blogipostauksen ilmestyessä. Kerro kommenteissa, mistä aiheista haluatte meidän kirjoittavat teille. Mikäli kiinnostuit palveluistamme, olethan meihin yhteydessä niin jutellaan lisää. Parhaiten tavoitat meidän puhelimitse ja sähköpostilla.

Verneri, Jodec.

Ota yhteyttä Tutustu Linkedin-tiliimme

Pika­yhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita